Britax Max Way barnesete

BRITAX RÖMER MAX-WAY Plus bilsete

Britax maxway bilstol

Kjøp Britax Maxway bilstol

Utgår sjekk nye Britax seter til samme alder

Maxway er ett bakovervendt bilsete som skiller seg litt ut fra de fleste andre ved at det kan brukes i en lengre tidsperiode. Maxway brukes til alder opptil 6 år (eller 25 kg) mens de fleste andre bakovervendte bilstoler brukes til ca 4 års alder. Det betyr at barnet, når det har vokst fra dette kan gå rett over til bilpute. Selv om du selvsagt kan bruke beltestol i noen år om om du har tilgang til det. Dette er hva Trygg Trafikk sier om pute: » Derfor anbefaler vi at barnet bruker bilpute først når beltestolen har blitt for liten og barnet er over 22 kg og 125 cm.» Kilde.

Hvor lenge de ulike stolene skal brukes varierer mellom ulike produsenter og også modeller, men med MAX-WAY kan du spare inn en stol. Ett annet merke har kanskje babysete til 1 år, bakovervendt barnesete fra ca 1 år til fire år, beltestol fra 4 til 7-8 år og deretter beltepute. Velger du Maxway så klarer du deg med babysete, Maxway og deretter beltepute.

Litt om Maxway: Det er ett sete med god sidebeskyttelse. Justerbar hodestøtte og flere hvileposisjoner som gjør det enklere å finne en komfortabel stilling for barn som sover i bilen.

Forholdsvis enkel å installere med bilens 3-punkts setebelte. Ta deg en tur på Youtube og søk på navnet på modellen så finner du flere videoer som viser installasjon av setet. Det er for øvrig noe jeg vil anbefale uansett hvilket sete du velger. Sjekk videoer så får du ett inntrykk av hvor enkelt det er å installere det

Utgår sjekk nye modeller